S’y rendre

Le Cierneau 1, 6440 Froidchapelle

Route

Het Fun Park bij de meren van l'Eau d'Heure biedt een originele versie van golf. Het geheel lijkt op een golfbaan met parcours, vlaggen en holes, maar is er eigenlijk geen. Hier speel je met een bal of een frisbee op een aangepaste golfbaan ... amusement gegarandeerd.

Fotogalerij

  • Pro1 Golf Entertainment Victore 3
  • Pro1 Golf Entertainment Victore 5
  • Pro1 Golf Entertainment Victore 4 Print
  • Pro1 Golf Entertainment Victore 2
  • Pro1 Golf Entertainment Hilde 2

Een sportieve activiteit met familie of vrienden

Als je eens wat anders wilt dan een maaltijd of de gebruikelijke wandeling met vrienden of familie, kun je naar het Fun Park gaan, een golfbaan waar je alles kunt spelen, behalve golf. Er zijn verschillende parcours afhankelijk van het publiek en het niveau.

Het meest toegankelijke is het “disc golf”-parcours, dat je helemaal doorloopt met een schijf. Net als bij golf ga je van hole naar hole. Hier heb je echter in plaats van een hole, een doel. Je hoeft dus "gewoon" het doel te raken om het punt te krijgen. Oké, we hebben het over een toegankelijke sport, maar we hebben niet gezegd dat het gemakkelijk was.

Een uitstapje naar de meren van l'Eau d'Heure, ook met kinderen

Iets meer “klassieke” golf is natuurlijk ook mogelijk. We zeggen "iets meer” omdat in het Fun Park niets echt klassiek is. De minigolfbaan of "putt-putt" heeft 9 holes op een eerder gewaagd parcours. En daar houden we van. Dankzij het kunstgras blijft het parcours schoon, en het uitzicht op het meer van Plate-Taille is gewoonweg ongelooflijk.

De “pitch and putt”-versie van de golfbaan is ook niet slecht. We kunnen mooie worpen doen, maar zonder al te veel missers. Het gebied heeft een eenvoudig ontwerp om toegankelijk te zijn voor kinderen vanaf 4 jaar. De clubs en de grootte van de holes zijn aangepast voor jonge kinderen. Dit alles zorgt ervoor dat we als gezin kunnen golfen, een mooi en evenwichtig geheel waarbij iedereen plezier beleeft op eigen niveau.

Een origineel idee voor een verjaardag, een vrijgezellenfeest ...

Golfballen zijn niet echt ons ding, dus proberen we footgolf. Het is een grappige sport met een mix van voetbal en golf, waarbij je een golfbaan volgt met een voetbal. Het doel van het spel is om de bal in de holes te laten belanden, net als bij een partijtje golf, maar dan met je voet.

Je hoeft niet te kunnen voetballen (of golfen), ook al schaadt het niet. Je moet gewoon vooruitkomen met de bal.

Pas op voor poelen en vijvers, want de bal is sneller bij het water dan je denkt.

Je hoeft alleen nog maar te kiezen wanneer je wilt gaan.

Spelen & Ontdekken

  • Schuif uw vinger over het scherm om te bewegen
  • Beweeg uw vingers naar elkaar toe om in te zoomen en spreid ze om uit te zoomen
  • Tik op de elementen om de mooiste plekjes van Le Pays des Lacs te ontdekken
  • Klik en houd de knop ingedrukt om te bewegen
  • Gebruik de scrollknop om in en uit te zoomen