S’y rendre

Rue Crossart 61, 6440 Froidchapelle

Route

Lock'n Spin heeft twee originele escape rooms bij de meren van l’Eau d'Heure. Kies je uitdaging: opa redden van het stijgende water van de dam of je stressbestendigheid als nieuwe geheim agent testen. Je krijgt één uur de tijd.

Fotogalerij

  • Lockn Spin 5
  • Lockn Spin 4
  • Lockn Spin 3
  • Lockn Spin 2
  • Lockn Spin 1

Originele Escape Room aan de meren van l'Eau d'Heure in het Spin Leisure Park

In Froidchapelle staan vlak naast het Spin Cablepark twee containers naast het skatepark. Het zijn geen gewone containers, maar heel sfeervolle plekken. Het is een plezier om erbinnen te stappen en hun gekke wereld te ontdekken.

In de eerste container vinden we het interieur van een huis uit de jaren 80. Dit is het huis van opa. Het doel is het huis te verlaten voordat het water alles op zijn pad overspoelt, dus binnen 60 minuten. De bouw van de dam is net afgerond en de sluizen zullen binnenkort opengaan om de meren te vullen.

In de tweede container heerst een totaal andere sfeer. Hier gaat het eerder over extreme sport. Kortom, de overheid heeft sporters zoals wij nodig voor een geheime missie. Om aangenomen te worden, moet je bepaalde uitdagingen kunnen voltooien in minder dan 60 minuten. Daarna is er geen zuurstof meer. Ga jij de uitdaging aan?

Een leuk gezinsuitje als afwisseling van musea

Zoals je ziet zijn deze uitdagingen best leuk om met het gezin te doen. De raadsels zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar, een leeftijd waarop het moeilijk kan zijn een tiener mee uit te nemen zonder dat hij of zij klaagt. Hier is het alternatief voor een museum of een wandeling best leuk. Vooral omdat de twee escape rooms naast de meren van l’Eau d'Heure liggen, een omgeving waarin je je meteen op reis voelt.

De ideale gelegenheid om het Spin Cablepark uit te proberen, of om gewoon een hapje te eten of iets te drinken in een groene en aangename omgeving.

Een idee voor een verjaardag of een vrijgezellenfeest

We weten dat het niet altijd gemakkelijk is om tieners te behagen. Hier is de escape room een manier om je kinderen te motiveren naar buiten te gaan en zich te vermaken zonder hun telefoon (als ze meespelen, natuurlijk).

Beter nog: vier een verjaardag of ander evenement (zoals een gezinsuitstap, een vrijgezellenfeest, een bijeenkomst met vrienden, enz.) met deze escape games. Het is niet alleen motiverend voor jongeren, maar wisselt af van lange etentjes en laat vooral uitstekende herinneringen achter.

Deze twee escape rooms zijn ideaal voor beginners. Voor anderen ook natuurlijk, maar ze zijn vooral toegankelijk voor beginners.

Waar wachten we dan nog op om opa te redden?

Spelen & Ontdekken

  • Schuif uw vinger over het scherm om te bewegen
  • Beweeg uw vingers naar elkaar toe om in te zoomen en spreid ze om uit te zoomen
  • Tik op de elementen om de mooiste plekjes van Le Pays des Lacs te ontdekken
  • Klik en houd de knop ingedrukt om te bewegen
  • Gebruik de scrollknop om in en uit te zoomen